luni, 6 februarie 2012

Frigul din TNB !!!

Nu am dorit sa comentez prea mult despre frigul indurat sambata seara la Teatrul National Bucuresti, dar vazand presa de azi ma vad nevoit sa sustin punctuld e vedere al actorilor care au avut o prestatie remarcabila in piesa "Vizita batranei doamne " .
Este rusinos, chiar penibil pentru un asemenea templu al culturii romanesti sa NU ofere nici un fel de conditii pentru a putea sa se desfasoare o piesa de teatru .
Am fost la piesa care s-a jucat simbata seara,toata stima si admiratia pentru profesionalismul de care au dat dovada intreaga echipa, in special Maia Morgenstern si maestrul Mircea Albulescu - actori care merita toata aplauzele spectatorilor .
A fost foarte frig in conditile in care sala a fost plina, iar la pauza, cine a avut "proasta" inspiratie sa isi lase haina la garderopa a facut un rand de toata frumusetea pentru a-si recupera imbracamintea groasa .

Piesa in ansamblul sau este FOARTE buna si este de urmarit dorinta oamenilor de-asi pastra identitatea sau de-asi realiza vise "nebanuite", totul pus intr-o remarcabila scena de actorii Teatrului National .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu