luni, 18 ianuarie 2010

Flacara violet !

E o nebunie de cateva zile pe media cu aceasta flacara violet, adica cineva aduce in discutie acest lucru in mod obsesiv, de parca celellte probleme ale Romaniei s-au rezolvat.
Declaraţia Mihaelei Geoană despre atacul energetic la care a fost supusă familia sa în timpul campaniei electorale a devenit deliciul presei internaţionale, de parca nu era destul de ras in lumea aceasta mare, mai avem inca un nou motiv de haz . Eu stiu, si asa am invata din familia din care ma trag ca de obicei cocosul canta in casa, ca FEMEIA (eterna si gingasa femeie), este GATUl dintr-o relatie o stiu FOARTE bine cam toti barbatii, dar sa te apuci sa dai sfaturi si sa pui etichete intr-o emisiune tv, mi se pare cel putin cam deplasat.
Este adevarat, ca domnul sociolog Vasile Dâncu. „Oamenii politici se bazează pe absolut orice i-ar putea ajuta în campanie. De aceea ajung să apeleze la vrăjitoare, numerologi, consultanţi de campanie care se bat cap în cap, iar strategiile lor ajung să semene precum un mozaic".Totul este posibil, totul este permis, numai VICTORIA finala sa fie a noastra .

Potrivit site-ului Lucrătorul în lumină, „Flacăra Violetă este un dar din inima Dumnezeului nostru Mamă-Tată. Scopul Divin al acestui dar este de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocităţile create de noi inconştient prin folosirea greşită a gândurilor şi sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic şi nu reflectă iubirea, armonia şi echilibrul Raiului pe Pământ”.

Sunt de acord cu toate aceste lucruri numai ca nu pot fi de acord cu un singur lucru: daca, domnul Tolontan are dreptate in cele ce le-a afirmat in sensul ca: expertii americani aflasera deja de plimbarea nocturna la domnul Vantu si l-au "instruit" pe domnul Geoana ca in cazul in care se ridica problema vizitei in cadrul dezbaterii televizate, sa faca cativa pasi catre domnul Basescu sa ii puna o mana pe umar si sa-i spuna "tot un securist ai ramas", eu cred ca atunci presa vorbea mai mult de acest gest decat vizita nocturna la "mogul".

Asa, acum aruncam in noroi in toata lumea si nu avem curanjul unei infrangeri .

PS1 Nu tot ce arunca PD-L pe piata inseamna ca va avea si succes si va fi s credibil: vezi cazul Prigoana jr. care a pierdut lamentabil in fata mai titratului sau oponent .

PS 2 Fiecare trebuie sa invatam din greselile noastre si sa incercam ca pe viitor sa le indreptam sau sa facem multe lucruri bune.

Nu credeti, totusi ca 20 de ani de tranzitie spre o societate democratica este suficienta de lunga pentru a putea spera si la mai bine ???

Sa auzim, numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu