joi, 15 octombrie 2009

Tara Europeana sau de lumea a treia ???

Bine, suntem in Europa, suntem in Uniunea Europeana - ca ne-au primit mai mult de mila, este o alta discutie - dar, din pacate de cateva zile, odata cu iesirea de la guvernare a partidului social democrat, avem parte numai si numai de gafe si mancatorii politice de toata jena .
Politicieni se bat pe ciolanul numit: Romania si uita ca cei care i-au ales - adica, noi poporul - au alte griji si probleme pe cap care nu conferg si spre telurile lor inalte .
Unii cred ca sunt zei, altii cred ca sunt intr-o asa zisa coalitie nationala, dar leul (care numai leu numai este), creste, ratele cresc, dobanziile si EURIBORUL si DAE creste, SALARIILE scad, somajul creste vertiginos, iarna se aproprie cu pasi repezi . . . pe noi cine ne mai asculta, pe cine mai intereseaza soarta noastra, a celor care punem stampila ???

Toate se invart numai pentru zilele de 22 noiembrie si 6 decembrie 2009, toate jocurile, toate calculele .

Azi, se va anunta numele unui nou premier, dupa caderea a doua oara (de data acesta numai la figurat), a domnului Boc. Sa speram ca se va ajunge la un numitor comun si lucrurile revin pe un fagas normal .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu