luni, 23 noiembrie 2009

Primul tur al alegerilor

A trecut si ne apropriem de aflarea rezultatelor finale. Mare parte dintre noi le stim: Mircea Geoana si Traian Basescu, se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale. Nu se mai pot modifica foarte mult aceste rezultate.
Nu pot sa spun decat: ca aceste alegeri, din punctul meu de vedere au fost mai mult decat viciate. Am mari indoieli ca romanii au fost "loviti" de un asemenea spirit civic incat sa stea la coada 5-6 ore numai sa puna trei stampile, doar de dragul votului si nu au facut acest gest pentru a incasa micul stimulent oferit, indiferent de natura sa .
Sunt convins ca in turul doi al alegerilor vom vedea un Traian Băsescu mult mai agresiv, mult mai spectaculos mediatic, mult mai el însuşi, mai marinar asa cum ne-a obisnuit in acesti cinci ani; un JUCATOR .

Sincer, as dori sa vad mai multe "meciuri", in adevaratul sens al cuvantului, intre cei doi candidati, nu doar o singura intrevedere vineri pe 4 decembrie.

Cine va stii cum sa-si foloseasca electoratul cel mai bine va castiga si vom putea spera din nou, daca NU, cu parere de rau o spun mai bine ..., dar sa ramanem optimisti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu