luni, 9 noiembrie 2009

Circul ieftin

Contiuam sa avem parte, in aceste zile de toamna rece, de un circ politic ieftin si de prost gust, asa cum numai pe malurile Dambovitei putem avea.
Azi, vom avea o noua lista de posibili ministrii care se doresc a face parte dintr-un executiv condus de un nou prim-ministru. Aici ma refer la domnul Negoita, un primar al sectorului trei din Bucuresti, care, din punctul meu de vedere, in afara faptului ca in primul mandat chiar a realizat ceva bun pentru locuitorii sectorului in care cu onor isi conduce primaria, acum s-a facut remarcat in ultimul an prin deposedarea de mult spatiu verde din cadrul parcurilor si de scandalul cu starleta Andresan (revenit in atentia publicului) .

Nu cred ca acest guvern va trece, pentru ca nu se doreste asa ceva; si nu se doreste asa ceva pentru ca este imoral, ilegitim si anormal sa treaca ceva nesustinut .

Daca 65 de oameni din 100 iti spun ca esti "beat" te duci si te culci, daca ii crezi pe cei 35 care te sustin si iti spun, convinsi ca esti treaz, te urci la volan si ii omori si pe unii si pe ceilalti, dar mai mult ca sigur vor exista si victime colatereale care din pacate nu au nici o vina.

Singura vina este ca au ales ... sa traiasca in aceasta tara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu