luni, 26 aprilie 2010

Teatrul romanesc !

Nu, nu doresc sa vorbesc despre salariile mizere din cultura romaneasca, sau de pensiile de nimic ale artistilor romani; doresc sa va spun cate ceva despre doua piese pe care am avut placerea sa le vad in ultimul timp pe scenele teatrelor din Bucuresti .

Prima piesa, "Descult in parc", cu Banica jr. (care ar trebui sa se lase de roluri pentru teatru -o parere personala),a fost destul de ... incitanta, dar numai a II-a parte dupa o pauza binemeritata, pentru ca altfel plecam in timpul spectacolului. Este FOARTE adevarat, ca am vazut oamnei facand acest gest descumpaniti de prestatia actorilor de pe scena .Toata piesa, o joaca admirabil, Mitica Popescu, care DA este un actor adevarat, si de la care orice tanar care doreste sa urmeze aceasta nobila meserie, in arta teatrala are ce invata .

A doua piesa, mult mai savuroasa si plina de umor de BUNA calitate este "Divortul de Aur", cu o mare doamna a teatrului romanesc - Tamara Buciuceanu, o poveste frumoasa de dragoste dintre doi oameni care sarbatoresc nunta de aur; o poveste amuzanta despre realitatile vietii noastre,despre problemele pe care fiecare cuplu le poate avea la un moment dat, si despre cum poti trece peste greutatile vietii cu umor fin .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu