joi, 1 aprilie 2010

Romania, nu-i locul potrivit !

Sa traim, sa muncim si mai ales sa avem sprante ca in tara asta se poate intampla ceva contructuiv-si ma refer la un lucru bun pentru cetatenii care sunt cinstiti si platesc taxe si impozite .
Am citit cu stupefactia unui om, cat de cat cu picioarele pe pamant, declaratia d-nei Udrea: "O dictatură luminată, ştiţi, mai zic eu aşa, din când în când că ţara asta mai are nevoie de o dictatură luminată", din pacate astfel de declaratii fac mai mult rau decat bine. Dar, la ce ne-am putea astepta de la un astfel de om care ne jigneste mereu inteligenta cu pilde de tot felul si modul ostentativ cu care vine in zonele defavorizate.

Acuma ca-i dictatura in tara asta, cred ca nu se mai indoieste nimeni. Intrebarea este care o fi dictatorul luminat ???
O alta problema, pe langa faptul ca nu avem bani de salarii, pensii si alte investitii (de exemplul autostrazi, sau macar strazi care sa reziste mai mult de un sezon de iarna sau de vara), avem din nou, o NOUA LEGE a educatiei. La fiecare schimbare de ministru, se propune o noua modificare a legii invatamantului, care ca de fiecare data este facuta pe genunchi (nu stiu, ai cui), care vine cu noi reguli, modificari care induc elevii si parintii in eroare si oroare .

Nu se poate sa ne facem sperante de viitor cu asemenea conducatori. Nu putem sa avem credinta ca "vom trai bine", cand acest slogan s-a uitat de mult (mai putin pentru ei), iar acum amagim populatia cu modificarea constitutiei si reducerea numarului de parlamentari, ca si cum aceste modificari vor aduce lapte si miere.

Populatia doreste si paine, nu numai circ. Dar, din pacate circul face parte din viata noastra in ultimii 20 de ani.

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu