marți, 10 mai 2011

Aruncarea in derizoiu

A unui brand numit "Universitatea Craiova", a unui simbol al Olteniei, a unui nume care reprezinta ceva pentru suporterii patimasi ai "Campionei unei mari iubiri" .
Sunt trist pentru ca am ajuns din nou sa asist la retrogradarea echipei mele de suflet; sunt trist pentru ca din postura de suporter nu am avut posibilitatea sa fac NIMIC sa scap echipa de aceasta noua rusine - RETROGRADAREA .

Nu sunt fan al lui Mititelul, Piturca sau altora, sunt FANUL-SUPORTERUL echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA .
Mititelul a tinut echipa cand NIMENI nu o mai dorea, s-a zbatut ca toti jucatoriis a ramana la echipa si i-a platit din banii lui; DAR incapatanarea si sfaturile proaste de care a avut parte l-au facut sa duca CRAIOVA acolo unde este ACUM- totul,dar ABSOLUT totul din aceasta retrogradare i se datoreaza: schimbarile de antrnori, strategie proasta, management defectuos .

Iubirea si bunele intentii ale domnului Mititelu nu au insemnat si performanta pentru Universitatea Craiova care a ajuns in aceeasi situatie ca acum 6 ani .


“Ştiinţa va dispărea doar cînd vor muri toţi oltenii. Ce se întîmplă acum e doar un capitol de viaţă”, nota recent cineva pe un site.

Numai ca vorbim despre un capitol extrem de trist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu