miercuri, 8 septembrie 2010

FORTA ALBA

Sus pe mese,
Dati din fese.

Nu, nu am innebunit. Este un nou hit; si anume Guvernul ne pune sa jucam cum ne canta ei si noi … nici macar numai intrebam cat de sus sa sarim, doar sarim.
Ne meritam soarta. Mai rau de atata se poate, dar mai bine …care bine, ca de cand a ajuns Zeus presedinte numai RAU ne merge. Bine, ne merge rau, noua muritorilor care stam aici jos pe Pamant si NU sus in varfurile puterii .
Sunt absolut convins ca daca cei peste 5 milioane de oameni care au votat Basescu, vor emigra/vor parasi tara, gradul de inteligenta la romani va creste simtitor .

De ce Forta Alba, pentru ca albul reprezinta linişte, virtute, sobrietate, pace, împăcare, curăţenie, bunatatea, inocenta, puritatea, calm si poate aduce o noua spranata de … indreptare a lucrurilor. Nu, nu fac un partid politic, sau o miscare MISA, ci doar am folosit acest termen pentru a oferi si o raza de speranta celor care inca mai spera ca anumite lucruri se mai pot indrepta .

Referitor la marea remaniere sunt de acord cu Ponta “au plecat hotii, au venit prostii”. La ce sa ne mai asteptam, ca doar au pus impozit pe aproape orice.Le-a scapat (sper sa nu le vine vreo idee), sa puna impozit pe pomenile oamenilor si pe darurile de la nunta, ca in rest nu lipseste decat aerul pe care il respiram de impozitat sau de marit taxele .

Bonus pentru bugetarii care au rezistat cu stoicism la taiarea salariilor cu 25 % si la marirea TVA-ului cu 5 %, li s-au promis 5 zile libere fara plata in fieacre luna, incepand cu octombrie pana in decembrie 2010, pentru a avea timp suficient pentru a cugeta la probleme existentiale .

Si, daca nu stiati avem parte de siguranata si incredere in fiecare zi cand iesim pe strada: doar interlopii au grija ca politistii sa fie si ei in centrul atentiei: dar din pacate in sens negativ, unul din ei fiind agresat intr-un mod barbar de un clan mafiot .
Si, da politia a arata ca daca si-ar face treaba ar gasi infractorul in nici 24 de ore, dar NU se doreste acest lucru de oamenii care sunt platiti sa vegheze asupra sigurantei noastre .

Sa auzim numai de bine .

PS Tony, sper ca nu imi vei cre drepturi de autor pentru … :)))))))))))

3 comentarii:

  1. interesant punct de vedere, ma intreb de ce difera atat de mult fata de cel din perioada detinerii unor functii politice!
    in alta ordine de idei este posibil ca influenta mediului sa fi determinat in constiinta Dvs ,o noua viziune fata de realitatile inconjuratoare si perceptia lor.
    uitati dle Anghel ca in trecut aveati un alt fel de discurs fata de politisti, politicieni, interlopi si magistrati?
    sa fiti sanatos si demn...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nu ai innebunit, ca esti mai serios ca niciodata si gandurile tale sunt sincere, izvorate din dorinta de a le impartasi si altor oameni dragi tie, dincolo de toata nebunia aceasta sociala, de nesiguranta vremurilor actuale si de noianul grijilor noastre...curaj, inspiratie maxima pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. D-nule Rexmax, oamenii isi mai schimba anumite puncte de vedere dar sper ca toti sa ramana cu picioarele pe pamant si demni in fata oricui .
    Multumesc pentru aprecieri .

    RăspundețiȘtergere