marți, 21 septembrie 2010

Ne-au f…. luturat si viitorul generatiilor viitoare

Politia a dorit (ieri, 20.09.2010)sa ia o pauza de 25 %, dar datorita interventiei oamnenilor de bine, acest lucru s-a anulat in ultima clipa, asa cum se va intampla si cu alte greve care se doresc a fi o revolta a romanului care isi duce traiul zilnic .
Doamnele numai doresc sa dea nastere la copii (vedeti nasterile in Romania in ultimele 2 luni si urmariti acest aspect in urmatorele 6 luni), - viitorul este in colaps, dar pe cine intereseaza acest aspect???oricum ei nu au nevoie sa ia pensie din bugetul de stat- deoarece indemnizatia pentru cresterea copilului a scazut cu 15 %, iar cheltuielile cu radiografii, spaga spitale (si ce spitale-Tragedia de la Giulesti), si alte aspecte ale noului membru de familie sunt foarte greu de suportat pentru o tanara familie care mai are si rate la casa. Normal, bucuria si zambetul uni copil te fac sa uiti de toate si sa te bucuri de fiecare zambet si atingere a lui..

Acesta este un GENOCID social, provocat cu o inconstienta rar intalnita la politicienii Romaniei de azi. Este, practic o condamnare la saracie si faliment a numerosi oameni care nu isi mai pot asigura traiul minim .
Urmarea la stiri zilele trecute, cum numerosi conationali isi parasesc caminul familiei, locurile de munca din tara si pleaca in tarile europene pentru a presta o munca mult inferioara pregatirii lor, preferand sa spele masini intr-o spalatorie sau vase intr-un restaurant decat sa fie un somer cu diploma care nu isi poate intretine traiul zilnic in aceasta tara .
Asta s-a dorit cu sloganul : “Sa traiti bine” ???
O plecare in masa a tuturor oamenilor de o buna calitate din tara noastra???medici, profesori, politisti si exemplele pot continua .
Cetatenii de azi, nu TRAIESC deloc BINE, ba din contra, se gandesc cu spaia la ziua de maine, la lipsa de masuri coerente pe care le ia Guvernul si la speranta de-a iesi cat mai repede la capatul tunelului .

Un banc, care circula pe net (ca multe altele): “Daca Guvernul ar vedea luminita de la capatul tunelului, acestia ar prelungi automat tunelul pentru a nu vedea nimeni luminita”.

Aceasta taiere de 25 % a salariilor bugetarilor, nu a adus decat o diminuare a consumului si a productiei interne de bunuri si servicii, pierderea de locuri de munca, cresterea preturilor (si inca vor mai creste, cu cel putin 10-15 %), si la o diminuare a veniturilor bugetare .
Institutul de cercetare a vietii a publicat acum 2 luni, calitatea vietii in Romania in 2010 fata de 2009, iar rezultatele sunt de-a dreptul socante pentru viitorul nostru, sau extrem de reale si dureroase : 72% din cei intervievatii aprecieaza conditiile de viata ca fiind proaste si mult mai proaste ca anul trecut; 65 % considera ca veniturile familiei sunt cel mult la limita strictului necesar .
Aceasta este situatia a marii majoritati a celor care ina traiesc si muncesc in Romanica noastra .

Cum credeti ca va evolua nivelul de trai peste doua luni, cand vremea se va inrautati, iar costul intretinerii va creste vertiginos ???
Cat priveste viata politica, 86 % din cei chestionati au raspuns ca sunt nemultumiti de viata politica din tara, iar 80 % de moduld e conducere a tarii .
Cea mai mare temere a populatiei, 90% din cei intervievati au raspuns: CRESTEREA PRETURILOR (din pacate de ce ti-e frica nu scapi) .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu