miercuri, 1 septembrie 2010

A venit.... toamna

Si, va doresc sincer sa aveti o toamna bogata plina de evenimente frumoase, atat in familie (care este cea mai importanta), cat si viata profesiona pentru ca din pacate in aceste zile de restriste financiara jobul a devenit atat de important incat ... e bine ca mai avem unde sa mergem dimineata cand ne trezim.

Intr-o postare viitoare imi voi exprima si o parere, de neavenit (ar zice unii), despre ultimele evenimente din vara aceasta si perspectiva - asa cum o vad eu- pentru sfarsitul acesta de an .

Vedem, azi daca avem o schimbare de ministrii la Palatul Victoria, dar cel mai important lucru este sa fim noi insine si sa ne pastram speranta (care va muri si ea la un moment dat), ca intr-o zi vom "tari bine" .

Sa auzim numai de bine .

Un comentariu:

  1. Frumoase urari, multumesc, asemenea si tie! Sa ai o toamna frumoasa, cu bucurii, cu puterea de azi si taria de maine de a trece peste incercari si stresul cotidian, si mai ales, de a te regasi, in lucrurile aparential marunte si firesti, care sa te bucure si sa-ti umple sufletul de gingasie, seninatate si pace sufleteasca. Astept cu interes parerile tale cu privire la evenimentele acestei veri si perspectivele sfarsitului de an.

    RăspundețiȘtergere