miercuri, 15 septembrie 2010

Toamna se numara bobocii

Încet-încet, am trecut de caldurile ucigatoare ale acestei veri dominate de bere, fotbal (Campionatul mondial) si muzica saltareata de doi bani (manele), si ne-am vazut intrati în luna septembrie, o luna care, anunta ca acum se numara bobocii. Nu numai bobocii care se numara în curtea scolilor - apopo: a inceput un nou an scolar si le doresc tuturor elevilor/studentiilor UN un an nou plin de succese si realizari profesionale .

Liderii de sindicat se bat care sa faca greva mai intai pentru a castiga capital si astfel vor obtine, prin negociere, posibilitatea de sustinere pentru un mandat in Parlamentul “Unicameral” (pariu ca in toamna aceasta se va repune pe tapet aceasta discutie ??? ), functionarii publici vor mai strange din curea, dinti, stomac si vor astepta cu “caldura” in suflet facturile la intretinere din lunile ce vor urma .
Vom avea parte de arestari mai spectaculoase care sa ne incalzeasca caloriferele taiate din cauza pierderilor RADET-ului, si care ne vor tine de foame pe toata durata sarbatorilor de iarna .

Toamna aceasta se vor numara cati romani au mai ramas pe meleagurile tarii sau cate greve de avertisment vor avea loc, cu cat ingrosam numarul somerilor si ce sume mai imprumutam pentru nepotii nostrii .

Singura certitudine este: ca indiferent ce se va intampla, preturile vor creste, viata devine din ce in ce mai scumpa si noi nu vom lua exemplul grecilor care se bat pentru drepturile lor si nu se lasa calcati in picioare .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu