miercuri, 13 octombrie 2010

Inceputul ...sfarsitului

Sa fie greva spontana de la Ministerul de Finante inceputul unei "domnii portocalii" paguboase pentru aceasta tara ???

Sa se fi trezit romanii si sa numai accepte bataia de joc a unui "asa zis Domnitor", care crede ca le stie pe toate si are solutii la toate probleme romaniilor ??? sa le fi ajuns romanilor cutitul la os si numai accepta "traitul bine" promis inca din 2004 ???

Cum domnul presedinte poate folosi expresii jignitoare, de genul:"tiganca imputita", "pasarica", toate aceste cuvinte adresate unor doamne si exemplele pot continua, darvii cu un tipeu fantastic si spui ca varsta de pensionare la femei trebuie sa fie mai mica la femei dupa ce acum doua saptamani spui ca vartsa trebuie egalizata si totul culminand cu capul in gura unui mic intreprinzator pe perioda mandatului de primar; dar nu putem accepta faptul ca politistii te cheama pe nume (prefer sa nu spun, cum a fost strigat "ZEUS" ).
Daca grevistii vor bloca toata activitatea financiara si nu vor mai incasa nici un ban in trezorerii pe o perioda de timp veti vedea cum guvernantii isi vor schimba optica si vor "sari cu stimulentu'", si nu numai.

Sper ca traiti asa cum ati votat si aveti bani sa va platiti toata darile catre banici si alte rate importante, sa nu uitam intinerea(in Bucuresti s-a dat drumul la caldura- mi-e groaza sa ma gandesc in noiembrie cand va veni intretinrea pe luna Octombrie; oare acesti Guvernanti care IN ACEASTA SEARA PETREC LA ATENEU - cata nesimtire la acesti oameni lipsiti de onoare si onestitate fata de problemele cetatenilor care i-au votat - peste 5 milioane de cetateni, sunt convins ca printre ei se afla si angajati din MFP), copii aflati in intretinere si exemplele pot continua .

Sa auzim de bine si sa speram ca intr-o zi vom scapa de ... alt conducator tiranic.

3 comentarii:

  1. cine i-a in seama ceea ce spune lumea?
    nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii tare, va iesi si adevarul la lumina, te asteptam din nou sa fii langa noi!Si vom fi iarasi ce-am fost si chiar mai mult decat inainte! Radu G.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarul este dureros, dar INTOTDEUNA apare la supravata .

    RăspundețiȘtergere