miercuri, 9 septembrie 2009

Ce e viata ???

O intrebare foarte grea .
Acum zambesti, razi, te distrezi si in cateva momente esti la pamant si cu doi metri de marmura deasupra .
O intrebare la care nu cred ca vom primi un raspuns prea curand. Oricat de mult ne-am dori sa fim mereu plini de viata si increzatori, de fiecare data se va intampla ca cineva sau ceva, sa ne readuca cu picioarele pe pamant si sa redevenim seriosi si uneori prea siguri ca noua nu ni se intampla nimic rau .
Este un ciclu al vietii care se repeta de mii de ani si care din pacate ne rapeste persoane drage noua.
Mereu, noi trebuie sa fim puternici, sa strangem randurile si sa mergem mai departe pentru ca ciclul vietii se repeta, se repeta ... se repeta .

3 comentarii:

  1. filosofii a la economist?...constatarea e interesanta

    poate te intereseaza concursul dibuit de mine ...il gasesti pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok.scuze ca nu am mai intrat, dar am avut o problema personala.
    Si, nu , nu este filozofie, anumite evenimente din viata iti schimba putin modul de gandire .

    RăspundețiȘtergere
  3. Dincolo de cuvinte, de prea multe cuvinte folosite de noi si de cei apropiati noua, sunt faptele si incercarile inevitabile vietii, care de cele mai multe ori ne iau prin surprindere, sunt teribil de dureroase...si uneori obosim, nu mai putem fi mereu asa de puternici, cu o fata de invincibili...acum esti fericit si bucuros si in urmatoarele secunde ajungi la spital sau cine stie unde....departe, dincolo de nori...sa fim uniti, si apropiati cel putin in rugaciune, daca nu putem fi aproape sa ne sustinem moral.Curaj.Sunt alaturi de tine, cu sufletul.Liliana Maria

    RăspundețiȘtergere