joi, 24 septembrie 2009

Romania, o minune a lumii sau un MUNTE de prostie ???

Unde ne-am duce in primul rand ca sa ne simtim mandri ca suntem romani? Unde ne-am duce oaspetii ca sa-i impresionam, ca sa ne laudam?

Da, consider ca avem o tara nu frumosa ci EXCELENT de frumoasa, plina de frumuseti naturale, de verdeata si traditii populare autentice pastrate si transmise din generatie in generatie .
Nordul Bucovinei este fermecat de albastrul de Voronet. Obligatorii sunt vizitele la Castelul Peles, in centrul Sibiului, in dulcele targ al Iasiului, la Sighisoara, la Biserica Neagra din Brasov, Ansamblul Brancusi - Targu-Jiu, Cimitirul de la Sapanta-Maramures, Transfagarasanul, Manastirile pictate din nordul Moldovei, Sfinxul din Bucegi, Parcul National Retezat, Delta Dunarii impreuna cu Marea Neagra si plajele sale intinse si cu voia dumneavostra ma voi opri aici, cu riscul de-a deranja ca nu am trecut si alte locuri minunate ale frumoasei noastre tarii.
In concluzie, avem unde sa mergem, avem ce sa vizitam, numai ca Dumnezeu ne-a dat niste conducatori care nu au stiut cum sa puna in valoare toate aceste minunatii ale naturii si astfel Romania a pierdut mult din increderea si posibilitatea de-a deveni o tara in care numarul de turisti ar fi putut avea un rol important in aceasta situatie in care ne aflam azi.
Sa nu ne pierdem speranta si sa avem grija cum ne vom decide viitorul, depinde doar de noi ce vom lasa in urma noastra .

2 comentarii:

  1. ai avut o idee interesanta inscriind in concurs tot blogul dar din pacate nu e permis...astept sa inscri o singura postare....si ai dreptate, Romania e o tara frumoasa dar sti cum se zice "pacat ca e locuita"

    RăspundețiȘtergere
  2. Soryyyyyyyyyy. Am gresit cand am dat copierea .

    RăspundețiȘtergere