miercuri, 23 septembrie 2009

ESTE sau NU, criza in Romania ???

Daca ne uitam la televizor vedem cum peste tot in tara, sau aproape peste tot, oamenii sunt disponibilizati, trecuti in somaj, bugeterilor li se impune sa stea acasa zece zile pana la sfarsitul lunii decembrie, fabricile nu mai au comenzi (ma refer la cele textile), si exemplele pot continua pe fiecare ramura si domeniu in parte .
Dar, pentru ca intotdeuna exista un dar, am asistat acum doua zile la un nou caz de asa zisa "criza" la romani: un domn/doamna la targul imobiliar, pentru prima casa, care se desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti, a acordat un avans pentru contruirea unui penthouse de peste un (1) milion de euro, iar delearii de masini de lux din Romania nu se pot plange ca marcile pe care le reprezinta in tara noastra nu au cautare, cand cererile pentru marca Ferrari (este doar un exemplu si nicidecum o campanie mascata), au ramas la aceeasi cota ca anul trecut.

Deci, unde este criza in Romania ???
Cum sa avem noi, pretentia sa scada preturile la imobiliare sau la automobile ??? cum vrem noi sa iesim din "criza" daca de fiecare data se gaseste cineva care se arunca pe piata cu sume la care unii doar visam ??? sau sa accesam credite la care unii au acces la dobanzi preferentiale ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu