miercuri, 20 iulie 2011

RUSINE !!!

E deja prea mult, sa ceri si sa votezi dezafiliera echipei UNIVERSITATEA CRAIOVA, urmînd a fi astfel exclusă din fotbalul românesc.

Daca aveti ceva cu Mititelu, dezafiliati-l pe el, nu echipa, nu distrugeti un brand al Romaniei cu istorie si traditie fotbalistica ! E prea de tot, este prea MULT chiar si pentru ambitiile voastre meschine .

Felicitari Dumitru Dragomir! Felicitari Mircea Sandu! Si nu in ultimul rand, felicitari Adrian Mititelu! Ati reusit sa distrugeti una dintre cele mai de succes echipe din Romania, una dintre mandriile Romaniei.
RUSINE!!!RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!! RUSINE!!!

Este o zi de doliu. Un simbol a fost macelarit de Mititelu si incapacitatea sa de-a stii ca atunci cand numai esti dorit este bine sa te retragi si sa lasi simbolul Olteniei pe mana cuiva capabil.

Nu uitati ca "U" Craiova a fost cea care a scos fotbalul romanesc in lume, cea care ne-a vindecat de complexul mioritic-romanesc, fara ei, nu ar fi existat nici minunea lui Dinamo cu Hamburg si nici o Steaua 1986, Craiova trebuie sa o aparam cu totii indiferent de simpatiile avute .

Sper si imi doresc ca aceasta decizie sa fie doar o gluma proasta, si azi de Sf. Ilie cineva acolo sus sa vada cum MOARE un simbol al fotbalului romanesc .

2 comentarii:

  1. cainii latra, ursul trece.. cam asta se intampla in tara asta

    RăspundețiȘtergere
  2. sal cristi ai dreptate ca este o rusine dar poate numai asa o sa scapam de acest om de care imi este sila .hai new craiova

    RăspundețiȘtergere