joi, 28 mai 2009

Valorile uitate

Da, despre valorile uitate si care din pacate se pierd pe zi ce trece. Din pacate, suntem prinsi in activitatile zilnice si uitam de ce este mai important in viata: prietenia, iubirea, socializarea cu semenii de langa noi, cu prietenii, cu colegii de servici, de facultate.
Suntem mereu pe fuga, mereu in cautarea unor lucruri care din pacate nu ne aduc tot timpul satisfactii: ma refer la un job bine platit-dar, devenim doar niste roboti:casa, servici, casa... si mereu asa; la un salariu cat mai mare care sa ne aduca beneficii cat mai multe: casa , masina cat mai fitoasa, excursii in afara tarii-cat mai exotice, normal (nu ca Romania am vizitat-o si stim totul despre ea, numai ca la noi altele sunt deficientele) si exemplele pot continua cu telefoane de fite, dar pentru care nu avem bani de abonament si tipam in gura mare ca ni se termina cartela, etc.
Am uitat sa radem din suflet, am uitat sa mirosim o floare, sa simtim roua diminetii in zilele de primavara, sa iesim la iaba verde (nu neaparat sa facem un gratar), sa urma pe munti, sa ... simtim ca nu toate lucrurile incep si se termina doar la partea financiara.
Valorile despre care vorbesc eu, se numesc : Omenie, Dragoste, Altruist .

Hristos s-a inaltat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu