miercuri, 19 august 2009

Vine sau nu vine ???

Cum cine, "madam" ministru Udrea la audierile de maine. Este adevarat, ca pana acum s-a tinut de promisiune, si ieri nu a venit nici un reprezentatnt al ministerului la comisie (ma refer la subalternii din cadrul ministerului), dar... maine domnia sa, va veni sa dea cu susbsemnatul in fata celor care ar trebui sa scoata la iveala adevarul despre bani cheltuiti in Ministerul Turismului (care oricum, din punctul meu de vedere, in afara unor tichete de vacanta-pe care nu stiu cati dintre noi am putut sa le folosim, cateva plimbari prin tara si strainatate, bani publici dati ca si decont ziaristilor), in scopul unei mai bune imagini a turismului in Romania si nu numai (vezi contractele paguboase cu canalele de stiri din occident).
Ludovic Orban, şeful Comisiei Udrea, a declarat că, potrivit Constituţiei, prezenţa miniştrilor la lucrările Comisiei parlamentare de anchetă este obligatorie atunci când se solicită acest lucru şi că Legea răspunderii ministeriale prevede sancţionarea cu închisoare de la 6 luni la 3 ani în cazul refuzului nejustificat al unui membru al Guvernului de a prezenta Parlamentului sau comisiilor parlamentare informaţiile şi documentele cerute. Orban a adăugat că, nici până la momentul începerii şedinţei comisiei, Ministerul Turismului nu a pus la dispoziţia comisiei documentele solicitate. Orban, joaca tare, doamna ministru, joaca sie a tare, ramane de vazut cine va castiga pana la urma (sincer, va spun, ca nici macar nu imi dau seama ce ar putea sa ne aduca acest castig, noua ca populatie: pentru ca banii sunt cheltuiti, imaginea turismului romanesc este tot la pamant si banii nu cred ca mai pot fi recuperati ).

Singura veste buna este ca deocamdata Ministerul Finanţelor a dat o lovitură destul de dură Elenei Udrea, ministrul Turismului. Un document aparut azi in presa centrala: cataloghează dreptfără baza legală“ o serie de cheltuieli efectuate de Ministerul Turismului în special la capitolul publicitate (Mare curaj au avut subalternii domnului Pogea).

Concluzia este una singura : FROM THE "LAND OF CHOICE" TO "LAND WITHOUT CHOICE"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu