vineri, 21 august 2009

Un spectacol ratat

Sunt, pot sa afirm cu tarie un infocat suporter al unei echipe de mare traditie din Romania (nu are importanta care), dar am asistat la o mare dezamagire care s-a petrecut aseara pe stadionul Dinamo.
Nu doresc sa intru in prea mult amanunte deoarece sunt convins ca multi dintre dumneavoastra au aflat deja de incidentele petrecute in minutul 87 al meciului din preliminariile Ligii Europene la fotbal. Vreau doar sa imi exprim un profund regret pentru toti cei care au dorit sa asiste la spectacol sportiv, care s-a terminat cu multa varsare de sange (vezi imaginiile batailor de la metroul bucurestean), meciul terminat inainte de fluierul final, lume furioasa, si spectatori care au platint un pret prea mare pentru neputinta propriei echipe de suflet.

Dinamo, s-a imbatat cu apa rece, castigand un meci usor la Piatra Neamt, dar cand au dat de o echipa care stie sa stea in proprii bocanci a aratat ca o mare deziluzie a cupelor europene din ultimii trei ani.

Din pacate suferim toti, si ma refer in primul rand ca imagine a tarii, ca imagine a sportului romanesc, iar cei care fac astfel de gesturi nu isi dau seama ca in primul rand pierd ei: Asa zisi suporteri ai echipei .

Traiasca sportul fara VIOLENTA .

2 comentarii:

  1. spiritul de turma+sentimentul ingradirii libertatii- rezulya violenta in sport

    P.S. Stiai ca numele tau e acelasi cu al primarului din Baia Mare?... cred ca e singurul primar care merita sa fie ales la nefarsit...nu stiu daca sunteti rude, dar iti doresc sa ai parte de mai mult decat are Cristian Anghel, vesnicul primar al baimarenilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate avem parte de violenta din ce in ce mai des, iar sportul- are mult de suferit .

    PS Da, stiam ca avem acelasi nume, dar NU nu suntem rude.Doar coincidenta de nume.Dar, am vizitat Baia Mare cand am fost in zona, sa vad se a intreprins tizul meu si cred ca s-a miscat destul de bine .

    PS Ai renuntat cumva la BLOG ???

    RăspundețiȘtergere