luni, 29 iunie 2009

Avem DNA !!!

Asta daca nu stiati pana acum.
Da, avem Directia Nationala Anticoruptie (DNA), care mai nou a inceput sa isi faca treba: DNA a inceput procedurile judiciare penale din data de 23 iunie pentru verificarea sumelor cheltuite de "Ziua Tineretului" impotriva Ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi;fostul director SRI, Radu Timofte, a fost trimis în judecată de DNA- acesta este acuzat de fals în declaraţii şi instigare la abuz în serviciu; DNA a cerut Senatului, pe 31 iulie 2008, începerea urmăririi penale a senatorului PSD Şerban Mihăilescu pentru infracţiunea de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor; bineinteles DNA-ul se ocupa si de echipele de fotbal din liga I (cazul valiza, afacerile imobiliare, etc) si liga a II-a (cazul echipei din Arad); procuratura incepe sa miste si ea rotitele: Ovidiu Muşetescu fost preşedinte al Autorităţii pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiunilor Statului este acuzat de abuz în serviciu.
DA, dar stiti de ce se intampla toate aceste lucruri: pentru ca incet, incet ne apropriem de miza importanta din acest an- alegerile pentru functia de presedinte al Romaniei si cineva trebuie sa isi faca imagine buna, sa creeze impresia ca justitia din Romania isi face treaba si nu este influentata de nimeni .

Sa asteptam sfarsitul verii si inceputul toamnei si sa vedeti atunci dosare "adevarate".

P.S. Preşedintele Traian Băsescu a semnat, astăzi, decretul de reînvestire a procurorului Doru Florin Ţuluş la şefia Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA . (prietenii stiu de ce)

2 comentarii:

  1. justitia este in faliment, dar nimanui nu-i pasa, asta in conditiile in care asistam la disolutia autoritatii statului!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta se intampla de aproape 20 de ani in Romania, si se va intampla, din pacate, si in continuare.

    RăspundețiȘtergere