marți, 23 iunie 2009

Cand pui "pitzi", in loc de oameni seriosi si capabili

Monica Iacob-Ridzi, ca despre ea este vorba, ministrul tineretului (adica al nostru al celor tineri), este de cateva zile tinta (si pe buna dreptate) atacurilor din presa centrala pentru modul de cheltuire a banului public, aproximativ 600.000 Euro.E mult e putin, avand in vedere ca la muritorii de rand li se taie din sporuri si si alte beneficii salariale, va las pe voi sa trageti concluzii.
O altă necunoscută în documentele semnate de ministrul Tineretului şi firmele organizatoare ale evenimentelor din 2 mai, S C Artisan Consulting SRL şi Compania de Publicitate Mark, o constituie sumele de câteva sute de mii de euro alocate unor materiale promoţionale nemarcate la PRO TV, Antena 3 şi Realitatea TV, fapt care încalcă prevederile Legii Audiovizualului.
Oricum,"pitzi " face treaba buna pentru partid:conform mai multor declaraţii din cadrul ministerului, concursurile pentru posturile de la direcţiile judeţene de tineret, au venit candidaţi îmbrăcaţi cu tricouri cu PD-L şi Elena Băsescu.(super tare:daca stiati nu mergeati si voi ???) .
Premierul a declarat luni că aşteaptă finalizarea anchetei cu privire la cheltuirea celor 630.000 de euro din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului pentru organizarea Zilei Tineretului şi spune că nici un membru al Guvernului nu este „mai presus de lege“.

Hai s-o vedem si pe'asta, ca "Zeus" a spus ca este problema premierului ce fac ministrii din cabinetul sau, dar acum un an se infuria la televizor cand ceva nu era in regula cu ministrii, deh acum a iesit "buze fierbinti" europarlamentar de Romania.

2 comentarii:

  1. cata dreptate si cat adevar este in randurile tale ...dar ce putem face...sunt peste tot , multe "pitzi" si mai ales, acum, cand criza ii afecteaza pe oamenii obisnuiti, iar coruptia si tupeul sunt considerate de " bun agur" in cercurile marilor supusi.

    Sunt multi oameni care abia supravietuiesc de la un salariu la altul, care sunt foarte bine pregatiti si nu au acces in "caste" , deoarece daca nu isi aduc toti prietenii sau toata familia in minister sau la Guvern (vezi cazul cu nepoata de gradul 4)nu se simt bine, nu pot sa isi desfasoare activitatea eficient...nu ne ramane decat sa ne resemnam...dar pana cand?!Am obosit de atatea "pitzi" sau "putzalai" (scuzati exprimarea) cu casu' la gura dar care au "talent" si "priza la public" si devin europarlamaentari sau ocupa posturi prin ministere...trist si degradant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate aceste non valori sunt promovate in Romania noastra draga si culmea sunt votate si apreciate de cei de langa noi.
    PACAT, mare pacat, cred ca putem sa avem in frunte oameni mai capabili .

    RăspundețiȘtergere