miercuri, 10 iunie 2009

Final nebun

Da, un final nebun de campionat. Un final care ne-a dat o noua campioana la fotbalul din Liga I a lui Mitica Dragomir, o campioana meritorie, dupa parerea mea, pentru ca a avut constanta in joc si a demonstrat ca stie sa joace si la rezultat atunci cand desfasurarea jocului a cerut-o.
Unirea Urziceni este noua campioană a Românie, o campiona cu atat mai meritorie cu cat nu are in lot fotbalisti cu "nume mare", nu are fitosi care cred ca numai ei stiu fotbal, are in lot JUCATORI de FOTBAL, si asta s-a vazut pe terenul de joc, acolo unde nu au putut fi infranti decat in sase jocuri. Cinste lor, multa bafta in Grupele Ligii Campionilor, unde sa speram ca vor aduce cat mai multe puncte Romaniei .
In rest, numai de bine sa auzim, sa avem un campionat viitor la fel cum au fost aceste ultime trei etape, adica fiecare meci sa fie jucat cu dorinta de-a castiga numai pe teren (exemplul Brasovului poate fi urmat de fiecare echipa).

6 comentarii:

  1. Da' oltenii ce facura? Prinsera Europa sau mai stau o tura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oltenii... vai mama lor, se facura de ras la spartul targului.Ma stam o tura, poate doua, depinde de ... ce vointa au unii si altii .

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' cu Cristea, cu Cristea ce faceti? Il dati sa va umpleti de bani sau il tineti ca sa nu ajungeti sa jucati la matineu?

    Si cum adica "se facura"? Faci front aparte? Iti renegi radacinile? Aveeeti echiiipa, aveeeti valoooare....oleeee, oleeee, mai vreti si voi victorie!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Care Cristea soro'??? daca nu cunosti fotbalistii, de ce mai intrebi de jucatori care nu se afla in ograda echipei de care vorbim ???
    Hai... la treaba, luam campionatul in 21..... .

    RăspundețiȘtergere
  5. Pardon, ii incurcai. Costea, Costea, de el era vorba in capul meu :)

    RăspundețiȘtergere