marți, 16 februarie 2010

Candidatul asteptat ?

Ma refer la candidatura lui Victor Ponta la sefia PSD-ului, si retragerea unui om care s-a considerat deja invins de propriul pardit, ma refer la Nastase.
Sincer, nu cred ca, domnul Ponta va avea prea mari sanse de izbanda, acum la momentul acesta, dar pe viitor cred ca este posibil lider al unei generatii de sperante in politica romaneasca.

Daca si-ar fi anuntat candidatura mai devreme sau macar ar fi sustinut de mai multi lideri cu greutate ai partidului ar fi putut reprezenta o noua sansa pentru singururl partid de stanga din Romania. Asa, voturile se vor imparti intre el si Diaconescu, o alta speranta damboviteana, care asa va pierde din sansele pe care le-ar fi avut sa intre intr-un eventual tur doi cu Geoana; de fapt amandoi pierd daca nu vor hotara sa se sustina unul pe celalat .

Greul vine dupa data de 20 februarie, cand partidul va fii condus de un om caruia ii place sa se relaxeze sau de un tanar -Ponta sau Diaconescu - care ar putea sa creasca si sa devina un contracandidat bun de luat in seama pentru 2014 .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu