luni, 8 februarie 2010

Iarna si autoritatile

Cum care autoritati: toate-local, centale, judetene, nationale, etc, toate autoritatile din Romanica noastra draga au fost prinse, din nou, in offside de aparitia "timpurie" a zapezii abundende.

Saracii de ei, nu stiau ca in cele 12 luni, cat are un an calendaristic, cel putin trei-patru luni pe an: noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie sunt sanse mari sa ninga si sa avem zapada .
Ok, sunt de acord ca anul trecut s-au aruncat cu bani pentru dezapezire si nu am avut zapada de acum, dar,c and primeste atentionari cu cel putin cateva saptamani inainte de a veni viscolul, mi se pare normal, chiar de bun simt sa iti iei masuri pentru a fi pregatit .
Eu, nu pot ingelege, este chiar peste puterile mele, cum acum peste 25 de ani, cand aveam ierni nu gluma, nu existau drumuri inchise, oameni opriti sa circule pe drumurile publice si multe masini blocate. Cum se putea sa fie dezapezite toate drumurile atunci, cand era o zapada mult mai mare si un viscol mult mai puternic decat acum, iar acum suntem mereu nepregatiti. Este ceva aproape greu de inteles pentru puterea unui om .

Sa auzim numai de bine si sa speram ca se va termina curand iarna pentru a nu avea alte neplaceri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu