luni, 22 februarie 2010

Castigator: IMAGINEA PSD-ului

Da, a castigat in primul rand imaginea PSD-ului. Au dat cu "tifla" multor contestatari ai lor, propunand o schimbare de totala de imagine: un lider tanar cu un discurs bun, pe alocuri si smechereste si cu poante destul de piperate.

Sincer, va spun mi-a placut faza cu:"Am vrut sa il bat pe Boc", sa fim seriosi cati nu ar dori sa faca asta in zilele de azi, cand avem salarii injumatatite, sau parintii care (spre ghinionul lor), castiga ceva mai bine si au aflat ca odraslele lor este posibil sa numai primeasca alocatii . Nu stiu cine l-a sfatuit sau daca a fost din propria gandire, dar cu siguranta a prins la votantii sai de sambata .
"Micul Titulescu" a trecut in liga mare a politicii si ramane de vazut daca este si pregatit sa joaca meciuri cu finaluri pe muchie de cutit si sa tina in frau un partid cu multe orgoluri si jocuri de culise .

Tânăr, ambiţios, neimplicat în scandaluri de corupţie, Ponta a reusit sa obtina sprijinul a două generaţii din PSD: Iliescu – Năstase, dar şi a tinerilor al căror şef le-a fost ani buni; bine sa nu ii uitam pe alti grei ai partidului care i-au facut un joc foarte bun: Mitrea si Mazare, doi oameni care au schimbat soarta votului, asa cum au facut-o si in 2005 la alegerea lui Geoana .

PSD castiga prin imagine si printr-un lider mai dornic de a raspunde acid si cu atacuri mai clare si fara perdea, fapt ce va face sa se anime putin viata politica din Romania, avand doi lideri de partide de opozitie destul de apropriati ca si discurs politic: Antonescu si Ponta .

Cat despre Mircea Geoana, imi permit sa spun un banc, care va elucita toate infrangerile sale (cu permisiunea lui Ovidiu): "Doi pescari se intorc suparati de la pescuit.Unul din ei il intreaba pe celalalt: Ai prins ceva? raspuns: NU, tu... ai prins ceva? Nimic, dar langa mine stii cine a stat? NU? cine...??? Mircea Geoana. Oaw. Si... el a prins ceva ? Da, pestisorul de aur. Ai mahi, numai spune. Si, ce a facut cu el??? L-a mancat".
Asta spune totul, despre cum poti sa pierzi totul in aproape doua luni .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu