joi, 18 februarie 2010

Vanghelie si restu'

Colegiid e partid si nu numai sunt niste...nici blogul nu merita sa scrii astfel de cuvinte.

Trebuie sa fiu deacord cu Ion Iliescu, care s-a dovedit a nu fi foarte surprins. "E în nota lui specifică. Aşa ceva nu este în regulă. Eu sper ca bucureştenii să se trezească. Dar nu vreau să comentez mai mult...".
Asa este, sectorul 5 al capitalei a ramas mult in urma tuturor sectoarelor din Bucuresti: arata jalnic, este mai mult decat murdar, nu se fac absolut nici un fel de investitii in acest sector si mai mult decat atat a fost SINGURUL sector care nu avea un contract cu o firma de dezapezire.
Intr-o tara civilizata (nu este cazul Romaniei), acest "goagal" ar fi fost de bun simt sa isi dea demisia.

Eu, nu afirm ca cele afirmate de dumnealui in acea convorbire nu sunt reale; bine nu merg pana acolo incat sa cred ca cineva ar fi in stare sa isi "vanda sotia"pentru ocuparea unei functii, dar sunt convins ca sunt multi care ar calca pe orice principiu de moralitate pentru atingerea scopului final. Ma derajeaza doar modul de exprimare care culmea atrage tot mai multi adepti printre populatia tarii.

Cu astfel de lideri (pentru ca vrem si vrem, Vanghelie este unul dintre ei), nu putem spera intr-o imbunatatire a situatie de fapt din tara aceasta .

Garantat de VANGHELIE, va insemna: INCULTURA si LIPSA de RESPECT fata de cei din jurul sau.

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu