marți, 9 februarie 2010

Un nou succes diplomatic

Pentru Romania, dupa cel inregistrat de domnul Aurescu cu platoul intercontinental, azi, acum cateva minute Dacian Cioloş, fostul ministru al Agriculturii, va prelua si fraiele agriculturii europene pentru un mandat de cinci ani.
Domnul Cioloş a fost singurul care a obţinut votul unanim al parlamentarilor din comisia de specialitate si a fost chiar aplaudat in picioare de reprezentantii parlamentului european .

Decizia privind componenţa Comisiei va ajunge la şefii de stat şi de guvern din blocul comunitar. Înalţii oficiali vor decide, tot prin votul majorităţii, dacă dau undă verde noii echipe Barroso . Avizul poate fi dat chiar şi prin procedură scrisă, astfel încât executivul de la Bruxelles să îşi înceapă activitatea cat mai curand .

Este, un plus de valoare care ii da sansa Romaniei sa arate ca poate sustine cu oameni capabili un domeniu asa de fast precum agricultura . Sa nu uitam ca interesele in spatiul european privind agricultura sunt foarte faste si probleme vor exista in fiecare zi.
Cu multa diplomatie si dorinta vom reusi sa aratam Europei ca suntem pregatiti pentru unitatea Europei .

Sa auzim numai de bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu