joi, 2 aprilie 2009

Nationala Romaniei

Ca tot romanul, sunt si eu unul din cei 22 de milioane de antrenori ai echipei nationale de fotbal a Romaniei, si consider ca echipa titularizata pentru meciul cu Austria a fost facuta de un antrenor lipsit de orice fel de idee tactica si cu niste fotbalisti care mai de care mai lipsiti de ideea de joc de fotbal. De exemplu: il luam pe Nicolita Banel, care la Steua nu a mai stralucit si nu inteleg de ce a fost chemat la nationala, bine el este bun sa alerge 100 m in X secunde, dar la tactica este praf;atacantul celor de la Timisoara, Bucur, care oricum este blocat psihic ca nu marcheaza goluri, saracul de el parca era in alta lume, nu la un meci de fotbal in care se juca viitorul unei sanse deja irosite; exemplele pot continua cu Tamas si Radoi, alti doi fotbalisti umflati de presa care s-au facut de ras.
Ca o concluzie, ne-am mai facut odata de ras in lumea fotbalului european, si cel mai bine este sa stingem lumina si sa ne apucam de sporturi in care nationalele Romaniei ne reprezinta mai bine interesele .

3 comentarii:

  1. Cum ar fi scrima? Sau inotul? Sau gimnastica? Sau boxul? Sau judo? Sau sah? Sau ne limitam la spartul semintelor?

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: bine ai venit pe blogspot. Sper sa te tina cheful de scris.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Sper sa am timp si starea sufleteasca necesara pentru a scrie cate ceva despre ce se intampla in viata noastra destul de gri .

    RăspundețiȘtergere