joi, 2 aprilie 2009

"Razboiul" intereselor meschine

De cateva zile asistam, fara voia noastra la un "razboi" media, dar nu este vorba de mult si trambitata criza economica ( pe care o resimtim cu totii, banii find mai putini si mai scumpi), vedem cum se plimba unii din bogatii Romaniei se plimba prin fata camerelor de luat vederi, de fapt sunt plimbati de procurori, politie, DNA, jucand un rol al victimelor , rol care nu-i prinde deloc.
Sa-i luam pe rand: Puiu Popoviciu, un afacerist de "succesuri" care a reusit in anii '90 cateva "lovituri" cumparand spatii comerciale in centrul Bucurestiului, si inchiriindu-le pe sume considerabile, sume ce l-au propulsat in cercurile inalte ale societatii romanesti. Din pacate pentru persoana sa, cineva, adica Gheorghe Becali a depus plangere impotriva mult "stimatului" afacerist Puiu Popoviciu care a "facut o investitie de milioane" pentru beneficul bucurestenilor.
Azi, ca o contrapondere, in jurul orei 07.00, SPIR vine cu mandat de arestare pentru Gheorghe Becali sa simta si machedonul cum este sa stea 24 de ore departe de familie la "mititica"... intimidand orice incercare a oamnelor de a scoate adevarul la iveala.
Departe de mine gandul, de-a lua APARAREA vreunuia dintre cei doi, ma DOARE si ma deranjeaza atitudinea societatii roamnesti care nu intreprinde nimic pentru a readuce lucrurile la normal, bine la un normal cat de cat mai acceptabil.
Sincer, nu stiu ce se va intampla, poate Becali va fi retinut , poate va fi eliberat, important este modul in care un om, indiferent de nume, este saltat dimineata din pat, de langa sotie si copii si scuza PENIBILA pentru care se doreste retinerea sa .
Sunt convins, ca vor urma si alte personalitati publice in lungul drum spre o imagine mai buna, a unora, o imagine care sa aduca voturi pentru a ramane in frunte inca un mandat .
Viitorul suna periculos ???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu