miercuri, 29 iulie 2009

Cazul Udrea

Pentru ca a devenit un caz, inca de acum aproximativ trei ani de zile, numai ca nimeni nu a avut curajul sa intreprinde ceva in aceasta privinta.Cum sa te "legi" tocmai de blonda de la Cotroceni (stiti ca inainte a fost membra PNL, dupa acre a schimba vaporul si a trecut consiliera la Cotroceni) .urcusul doamnei Udrea in politica romaneasca este unul clasic: incet si cu o imagine de "primadona"gata sa ajute institutiile statului (vezi contractul de reprezentare juridica cu RAPPS-ul), a urcat pe scena politica damboviteana.Corect, a fost si ajutata de numele sotului, Cocos, care a rezolvat toate parcarile din bucuresti pentru o perioada indelungata .
Acum, cineva, se pare, sau doar este un joc foarte bun de imagine se fac comisii peste comisii pentru controlarea distinse doamne si astfel Parlamentul isi mai scoate parleala si creste in ochii electoratului ca isi merita banii incasati de la bugetul de stat.
Eu personal, nu vad nici o imbunatatire a turismului romanesc, nu cred ca facand gesturi de: Călarie,plimbare cu bicicletă, statul cu iedul in braţe, torcand sau cu chiloţii la vedere in telegondolă, sunt modalitati de promovare a turismului romanesc, cheltuind astfel trei milioane de euro.
Ramane de vazut ce va intreprinde aceasta comisie parlamentara si dorinta de-a afla adevarul despre banii cheltuiti pentru confortul turistului roman.

PS Am uitat de "celebra" melodie de prezentare a Romaniei. (alti bani aruncati aiurea, bine ca la altii nu se simte criza) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu