luni, 27 iulie 2009

Ceva normal !

Da, sper si mi-as dori sa vad ca odata cu ridicarea imunitatii doamnei, fosta ministru a tineretului si sportului, Monica Iacob Ridzi, am intrat intr-o stare de normalitate. Orice fapta de coruptie (descoperita si avand probe indubitabile), va primi exact ceea ce merita, dar ma imbat cu apa rece, nu se va intampla acest lucru.
As pune un pariu, destul de periculos: faptul ca inainte cu doua saptamani de alegerile prezidentiale doamna Ridzi va primi un mare NUP de la procurori DNA si totul va fi uitat si sters din mintea romanilor, iar doamna fosta ministru va iesi invingatoare si ne va anunta ca totul a fost facut corect si respectand litera legii .
Cred, ca totul este doar un joc bine gandit si pus la cale de o anumita minte bolnava care isi va face o imagine mai mult decat benefica de pe urma persoanelor care acum sunt stranse cu usa de procurorii anticoruptie.
Nu cred, ca deodata domnul Morar s-a trezit si doreste sa faca lumina in toate dosarele pe care DNA-ul le instrumenteaza, dorind astfel sa arate importanta directiei pe care cu "onor" o coordoneaza.

Ne asteapta o toamna "fierbinte" in dosare penale si nu numai plus dezvaluri de ambele parti ale baricadei . Vom vedea cine castiga pana la urma .Mi-as dori sa fim noi, POPORUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu